Info


Info


Info


Mukula ry on yli 30 vuotta Jalasjärvellä toiminut kulttuuriyhdistys. Mukulan ydintoiminnot kohdistuvat lasten ja nuorten hyvinvoinnin kehittämiseen. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää lasten ja nuorten kulttuuriharrastusta sekä lasten ja nuorten osallistumis- ja harrastusmahdollisuuksia.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää lasten ja nuorten tapahtumia kuten näytelmä-, liikunta-, musiikki ja harrastustilaisuuksia, kilpailuja ja juhlia sekä pyrkii muilla vastaavilla tavoilla edistämään kulttuuriharrastusta ja lasten ja nuorten harrastustoimintaa ja osallistumismahdollisuuksia.

Näiltä sivuilta löydät lyhyitä esittelyjä sekä pari syvempää sukellusta Mukulan tapahtumiin viimeisiltä vuosikymmeniltä. Yksi suurimmista, eli Mukula-tapahtuman historia on tulossa vielä näille sivuille. Mukula-tapahtumasta kaikki alkoi, kun nuoret aikuiset tekivät tapahtumia omille lapsilleen. Sittemmin nämä lapset kasvoivat tekemään tapahtumia omilleen.

ILSUT -osiosta löydät myös tekstin Aukusti-tapahtumasta, joka vuosina 2000-2018 toimi jalasjärveläisten kokoontumisajona, sekä kasvatti tapahtuma-alalle useita ammattilaisia.

 

MUKULA RY:n SÄÄNNÖT

Liity jäseneksi tai tule mukaan toimintaan! Ota yhteyttä info@aukusti.fi